Certificaten

Voor Zoom Academy NEXT op 9 & 10 april 2021 had ik mij aangemeld, mede omdat ik van mening ben dat stilstaan achteruitgaan is.
Door online workshops te volgen krijg je meer inzicht in de fotografie en hoe andere fotografen het doen en beleven.
Door opdrachten op 9 april kon ik helaas pas laat inschakelen, maar niet getreurd ik kan alles van dag 1 nog terug kijken en ben daar nu dan ook mee bezig.
Ik heb genoten van de verschillende workshops en uitleg van de fotografen die daar aanwezig waren.
Van Michiel Fischer en Josefien Hoekstra heel veel opgestoken en het was bijzonder leerzaam. Aangezien ik zelf een mooie ruimte heb die ik mijn fotostudio mag noemen heb ik het geleerde ook eens in de praktijk gebracht.
En ik moet zeggen dat ik voor een eerste keer niet ontevreden ben.
Graag zou ik eens een lichttraining willen volgen bij Michiel, maar dat laat mijn budget momenteel nog niet toe. De reden is gewoon dat ik het afgelopen jaar door de pandemie veel minder opdrachten had dan normaal.
Hopelijk trekt dat in de nabije toekomst weer aan en ga ik het zeker meenemen in mijn plannen voor de aankomende tijd.
Van Josefien kan ik alleen maar zeggen, wat maak jij een prachtige beelden!!
En genoten van jouw workshops en uitleg die je daarbij gegeven hebt.
Er waren ook andere facetten van de fotografie workshops die mij totaal niet aanspraken, maar dan weet je ook dat je daar eigenlijk niet aan moet beginnen. Ik had een leuke lens aangeschaft voor landschapsfotografie, maar ben daar toch niet voor in de wieg gelegd.
Door al deze workshops en uitleg die werd gegeven heb ik mij meteen aangemeld voor andere cursussen die ik met goed gevolg heb afgesloten.
Zo heb ik Camera techniek, Flitsen en flitstechniek en de cursus Macro fotografie gevolgd en daar ook certificaten mee behaald.
In de toekomst wil ik mij nog meer gaan verbeteren in de verschillende soorten fotografie waar ik mijzelf nog in kan ontwikkelen. Want zoals er ook elke keer werd gezegd (en dat beaam ik), fotograferen is leren en als het goed is ben je nooit uitgeleerd en durf ook fouten te maken in je fotografie, want ook daar leer je weer van.
Tot een volgende sessie.
En mocht mijn fotografie jou aanspreken? Ik ben in te huren voor allerlei opdrachten, van portretfoto tot aan festival fotografie.
Neem gerust een vrijblijvend contact op en maak je wensen kenbaar, dan komen we vast wel bij elkaar.

Zoom certificate cameratechniek - Gino Wiemann
certificate-macrofotografie-Gino Wiemann
certificate-flitsen-flitstechniek-Gino Wiemann