Duo fotografie

Een duo fotoshoot of fotosessie is een ontspannen fotosessie van jullie als stelletje of vriend- en/of vriendin(nen). Elke combinatie is welkom en we maken er samen een gezellige shoot van.
Voor een duo fotosessie zoeken wij samen een leuke locatie uit waar jullie je op je gemak voelen, want een prettige locatie heeft direct invloed op de sfeer en het gevoel en dus ook op de gemaakte foto’s.
Drenthe is een bosrijke omgeving met heel veel mooie plaatsen om een fotoreportage te maken.
Wil je meer in de openheid, dan is het Balloërveld aan te bevelen, maar ook ‘t Hemelriekje of het Asserbos zijn prachtige locaties.
Zelfs vlakbij ons heb je de Landjes in Marsdijk waar ook uitstekende mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld bij het kleine houten bruggetje of lekker op het gras zitten in de ruimte.
Geef van te voren gerust aan waar je voorkeur naar uit gaat.
We maken een afspraak over de gemaakte foto’s en leggen dat eventueel van te voren vast in een model overeenkomst.
De gemaakte foto’s worden gebruikt in mijn online portfolio op deze website en jullie zijn ook vrij om de foto’s online te publiceren, altijd met naamsvermelding van de fotograaf in de vorm Foto: Gino Wiemann.
Heb je ook na het lezen van deze pagina zin in een leuke betaalbare fotoshoot gekregen, neem dan eens contact met mij op via het contactformulier en maak daarin je wensen en vragen kenbaar m.b.t. de fotoreportage.