Festival en concert fotografie

Festival en concertfotografie hebben een speciale plaats in mijn fotografie. Zo heb ik vele jaren in onze vorige woonplaats Zuidhorn het KanaalPop festival in Zuidhorn mogen fotograferen.
Dit heb ik meegemaakt vanaf de start van dit meerdaagse festival. Spijkerpop in Niekerk mag hierbij ook niet ontbreken, de gastvrijheid van deze organisatie was subliem en kijk daar ook met veel plezier op terug.
Andere festivals zoals het Bevrijdingsfestival in zowel Groningen als Assen.
Het prachtige Swing’n Groningen of de Nacht van Noord met heel veel regionale en internationale artiesten, daarvan ook mooie platen kunnen schieten. Toen wij verhuisden naar Assen kwamen Blues in Grolloo voorbij hier ben ik twee keer bij aanwezig geweest als persfotograaf, het SWAMP festival, het inmiddels alom bekende TT-Festival.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Uw feest, evenement of festival op een professionele manier in beeld laten brengen, neem contact met ons op en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.
Hieronder een impressie van hetgeen ik zoal gedaan heb.